Borsh-keitto

  • n. 1 kg Highland pata-ja keittolihaa tai suikalelihaa
  • 3 isoa sipulia
  • puolikas kaali
  • 3 porkkanaa
  • 1 iso tuore punajuuri
  • 2 säilykepunajuurta
  • 2 lihaliemikuutiota
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 200 g tomaattimurskaa tai –pyreetä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • laakerinlehtiä
  • basilikaa
  • tilkka valkoviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • suolaa
  • Semetanaa tai ranskankermaa
  1. Suikaloi ja ruskista liha ja laita se kattilaan kiehumaan n. kolmeen litraan vettä.
  2. Pilko sipulit ja kaali.
  3. Raasta porkkanat.
  4. Suikaloi punajuuret.
  5. Lisää kasvikset, liemikuutiot sekä tomaatti lihojen joukkoon kiehumaan.
  6. Lisää mausteet.
  7. Anna kiehua n. 3 tuntia.

Nauti smetanan kanssa.


Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:




    « Mene takaisin edelliselle sivulle