Haudutetut sisäpaistipihvit

  • Highland sisäpaistia 1 – 1,5 kg
  • porkkanaa
  • sipulia
  • valkosipulia
  • naudanliha fondia
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • yrttejä (esim. salvia, basilika, timjami) tai yrtti / mausteseoksia

Leikkaa sisäpaisti noin 1 – 1,5 cm paksuisiksi pihveiksi.

Ruskista pihvit paistinpannnulla voissa keveyesti molemmin puolin ja mausta mustapippurilla ja merisuolalla. Laita pihvit uunipataan. Lisää pataan porkkanaa ja sipulia lohkoina makusi mukaan.

Lisää paistinpannulle vettä ja naudanliha fondia, kiehauta ja kaada nestettä pataan reilusti, niin että pihvit ja kasvikset peittyvät. Lisää valkosipulit, yrttejä (esim. salvia, basilika, timjami) tai valmiita yrtti- tai mausteskoituksia.

Laita pata 180 asteiseen uuniin, anna hautua 2-3 tuntia.

Tarvittaessa lisää vielä yrttejä tai valmiita yrtti- tai mausteskoituksia ja laita pata vielä hetkeksi uuniin. Tarjoa keittettyjen perunoiden ja raikkaan vihersalaatin kanssa.



Comments are closed.



« Mene takaisin edelliselle sivulle