Highland-lihapullat

Raaka-aineet

500 g highland-jauhelihaa
tuoretta vaaleaa leipää
1 sipuli
2 kananmunaa
1 dl kermaa tai kurkunlientä
suolaa
grillimaustetta
mustapippuria

Valmistus

Ota leivästä kuori irti. Hienonna leipä monitoimikoneessa. Kuori ja pilko sipuli hienonnetun leivän sekaan ja hienonna myös sipuli. Nosta leipä-sipulimassa sekoituskulhoon. Lisää kerma (myös herkkukurkun liemi antaa hyvää makua, mutta jätä silloin kerma pois). Lisää jauheliha, kananmunat ja mausteet. Sekoita taikina huolellisesti. Anna vetäytyä. Pyörittele lihapullat ja paista uunissa 18 minuuttia.

Tarjoa perunamuusin, kastikkeen, herkkukurkkujen ja puolukkahillon kera.


Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa:




    « Mene takaisin edelliselle sivulle