Rydbergin pihvi

  • 400 g Hyvätuuli Highlandin ylikypsää entrecoteeta
  • 600 g perunaa (kiinteää lajiketta)
  • 1 sipuli
  • 30 g voita
  • suolaa
  • tarjolle myös suolakurkkua, etikkapunajuurta ja uppomunia

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Älä keitä kypsäksi, sillä ne kypsyvät vielä pannulla voissa. Siivilöi perunoista ylimääräinen vesi pois ja anna jäähtyä ennen paistoa.

Hienonna sipuli. Leikkaa liha kuutioiksi. Paista perunat, sipuli ja liha erikseen.

Kuullota hienonnettua sipulia voissa. Siirrä sivuun odottamaan. Paista perunakuutiot voissa ruskeiksi ja kypsiksi. Lisää pannulle paistetut sipulit.

Paista toisessa pannussa lihakuutiot voissa melkein kypsiksi, jättäen ne hieman roseeksi sisältä. Mausta suolalla.

Sekoita ainekset lopuksi keskenään tai tarjoile ne erikseen aseteltuna lautasella susolakurkun, etikkapunajuurien ja uppomunan kanssa.



Comments are closed.



« Mene takaisin edelliselle sivulle