Seuraava porras

Meillä Hyvätuulessa tavoitteena on saavuttaa maatiloillamme toimeentulo kohtuullisella tuotantomäärällä. Tämä vaatii panostamista yksikköhinnan kehittämiseen. Tätä panostusta olemme toteuttaneet jo lähes viisitoista vuotta. Kehittämisen voi nähdä peräkkäisinä portaina, joista useimmat portaat olisivat mahdottomia tai vaikeita toteuttaa ilman edellisen portaan olemassaoloa.

Nyt me Hyvätuulessa olemme saavuttaneet uuden portaan.

Aloitamme Sous Wide-menetelmällä esivalmistettujen naudanlihatuotteiden valmistuksen ja myynnin ehkäpä ensimmäisenä maatilamyymälänä Suomessa. Tuotannossa toteutuvat hienolla tavalla Hyvätuulen arvot: valmistuksessa lihaan ei lisätä mitään, vaan valmistus toteutuu taidokkaan lihanleikkuun, modernin pakkausteknologian ja tarkoin kontrolloidun lämpökäsittelyn keinoin. Valmistusprosessissa hyödynnetään lihan eri ainesosien erilaisia muuntumislämpötiloja. Siksi tällaista valmistusta kutsutaan myös molekyyligastronomiaksi.

Kuluttajalle tuotteet ovat helppoja ja onnistumisvarmoja valmistaa. Tarvitaan vain viimeinen kypsennys ja maustaminen oman maun mukaiseksi. Miltä kuulostaisi gourmee-pihvit vaikkapa nuotiolla valmistettuna?

Meille tuottajille Sous Wide-menetelmä avaa täysin uudenlaiset mahdollisuudet hyödyntää naudan eri lihalajeja. Harvalla kuluttajalla on aikaa käyttää ruoan valmistukseen edes yhtä vuorokautta. Meille ylämaankarjan tuottajille jokaisen lihapalan taustalla on kolmen-neljän vuoden tuotantoprosessi. Niinpä hetki huolellisen valmistuksen parissa – varsinkin kun myy itse omantuotantonsa suoraan kuluttajille – on viimeinen tuotannon laadun tae ja ammattiylpeyden aihe.Portaat Haikunhyvään

Valmistuksen käynnistäminen on ollut yli puolen vuoden mittainen haaste. Eri lihalajien valmistuksen salat, säilyvyystestit ja tarvittavat viranomaiskonsultoinnit olemme toteuttaneet huolella, niinpä tuotannon käynnistäminen venyi pidemmälle grillauskauteen kuin toivoimme. Tärkeintä kuitenkin on herkullinen ja turvallinen tuote.

Niin, mikä se tuote on nimeltään? Se on:

Haikun Hyvää – Suoraan Tilalta!



Comments are closed.



« Mene takaisin edelliselle sivulle