Jäppilä

Avoimet ovet-päivä 7.6.2014 01.06.2014  |  Ei kommentteja

Hyvatuuli mainos faceHyvätuuli Highland on mukana Suomen Highland Cattle Club ry:n ylämaankarjatilojen avoimet ovet-tapahtumassa 7.6.2014 kello 11-16. Lue koko juttu »

Ravintolapäivä 17.5.2014 14.05.2014  |  Kommentointi on suljettu

ravintolapaiva170514

Kevään ravintolapäivän kunniaksi pistämme grillit kuumiksi ja toteutamme hampurilaisravintolan autokaistana laitumen reunassa. Ravintola on avoinna myymälän kanssa saman ajan eli kello 11-14.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Hyvä maine syntyy mielikuvista – rakenna niitä itse 17.04.2014  |  Ei kommentteja

Artikkeli on julkaistu Pihvikarjalehden numerossa 1/2014

Elintarvikkeiden, etenkin lihan alkuperä kiinnostaa kuluttajia kasvavassa määrin. Aiemmin riitti, että tuotteiden mitattava laatu oli virheetöntä. Nykyään tuotteisiin liittyy paljon tuotannon valinnoista johdettavia arvoja, joiden perusteella, tai paremminkin niistä syntyneiden mielikuvien perusteella kuluttaja päättää ostokäyttäytymisestään. Lue koko juttu »

Tuotantoeläinten hyvinvointi pitää pystyä myös tuotteistamaan 02.04.2014  |  Ei kommentteja

Artikkeli on julkaistu Maaseudun Tulevaisuuden vierasyliö-palstalla 2.4.2014

Vuonna 2008 Suomessa aloitettiin uusi kotieläintilojen tukimuoto, eläinten hyvinvointituki. Tuottajat ovat ottaneet tukijärjestelmän aktiivisesti käyttöön. Tuen suosio on yllättänyt myös päättäjät, koska tukeen varatut varat ovat loppuneet kesken. Euromääräisesti eläinten hyvinvointitukea maksetaan enemmän kuin luomu-tuotannon tukea. Tulevalla ohjelmakaudella varojen painopistettä ollaankin muuttamassa ja tuotantoeläinten hyvinvoinnin tukemiseen on budjetoitu Suomessa 458 M€. Summa on noin 6,5 % koko maaseutuohjelman rahoituksesta. Lue koko juttu »

Tulevia luomutuotannon ehtoja tarkasteltava joustavasti ja siirtymäajat huomioiden 21.03.2014  |  Ei kommentteja

Pihvikarjaliiton ja Ylämaankarjayhdistyksen lausunto, jonka laati Esko Rissanen Hyvätuuli Highlandista. Toimitettu Maa- ja metsätalousministeriöön 18.3.2014. Julkaistu Maaseudun Tulevaisuudessa 21.3.2014. Lue koko juttu »

Terveiset Soppasirkus-blogista 03.03.2014  |  Ei kommentteja

Kotopuolessa kaikki on aina pikkuisen paremmin kuin missään muualla! Lue koko juttu »

Kesän 2014 aukioloajat 01.03.2014  |  Ei kommentteja

Myymälämme palvelee tulevana kesänä aiempaa laajemmin aukioloajoin. Lue koko juttu »

Lähilihan pullonkaula 16.02.2014  |  Ei kommentteja

Osa lihantuottajista kehittää toimintaansa lähiruoka-ajattelun suuntaan ja kuluttajat palkitsevat toiminnan suuntaamalla ostokäyttäytymistään uudelleen. Lukuisat kehittämishankkeet, hallituksen lähiruokaohjelman johdolla, yrittävät nostaa lähiruoan saatavuutta ja haluttavuutta. Lue koko juttu »