Eri ruhonosien käyttö

1. Sisäfilee

Parhaimmillaan pihveinä tai kokonaisena paistaen.

2. Ulkofilee

Kokonaisena paistaen, lehtipihvinä tai wieninleikkeenä.

3. Entrecote

Entrecotè-pihvit.

4. Sisäpaisti

Uunipaistina tai ohuina pihveinä. Vaatii lyhyen haudutuksen.

4. Paahtopaisti

Parhaimmillaan kokonaisena uunissa paistaen tai ohuina lehti- tai sipulipihveinä. Vaatii mureutuakseen lyhyen haudutuksen.

5. Ulko- ja kulmapaistit

Palapaisti, patapaisti, merimiespihvit sekä haudutettavat suikale-, pala- ja viipaleruoat sekä wokit.

5. Paistisuikaleet

Helpot paistisuikaleet sopivat hyvin kastikkeisiin, patoihin jne. Myynti vain pakasteena.

6. Pata- ja keittoliha

Keitetty liha, pataruoat, palapaisti pitkällä haudutuksella, karjalanpaisti tai tilliliha. Voimakkaampi lihan maku kuin arvokkaammissa osissa, mutta vaatii mureutuakseen pitkän haudutuksen.

7. Jauheliha

Vähän rasvaa sisältävä maukas perusraaka-aine kaikkeen ruoan valmistukseen. Säilyy hyvin pakastimessa, joten tilaa kerralla riittävästi. Myynti vain pakasteena.


Jaa tämä sivu sosiaalisessa mediassa: