Avoimet ovet-päivä 7.6.2014

Hyvatuuli mainos faceHyvätuuli Highland on mukana Suomen Highland Cattle Club ry:n ylämaankarjatilojen avoimet ovet-tapahtumassa 7.6.2014 kello 11-16.

Varsinainen Avoimet ovet-tapahtuma on Pohjolaisen tilalla, osoitteessa Maavedentie 288, Jäppilä. Siellä on mahdollisuus pellon reunasta tutustua laiduntaviin eläimiin, keskustella kasvatukseen ja tuotannon taustoihin liittyvistä kysymyksistä sekä herkutella Hyvätuulen tuotannolla: grillissä paistuu niin makkaraa kuin hampurilaisiakin. Tilalla on myös hevosia ja talutusratsatukseen osallistuminen on ilmaista.

Myymälä palvelee klo 11-16 Nurkkalan tilalla, ositteessa Jäppiläntie 1383, Jäppilä. Myymälässä on teemapäivän kunniaksi kahvitarjoilu.

Päivän tarkoituksena on luoda kuluttajille mahdollisuus tutustua tuotantoomme ja toimintaamme syvällisemmin.

Ylämaankarjayhdistyksen jäseninä haluamme päivän tarjoavan uusille ja tuleville kasvattajille mahdollisuuden tutustua tiloihimme ja käytäntöihimme, jakaa informaatiota rodusta, sen ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista pihvikarjarotuna. Tautiriskien takia päätimme olla menemättä eläinten kanssa maatalousnäyttelyihin ja muihin massatapahtumiin. Avoimilla ovilla paikkaamme sitä aukkoa. Meidän lisäksi tapahtumaan on ilmoittautunut 26 muuta ylämaankarjaa kasvattavaa maatilaa Hangon ja Sodankylän väliltä.

Toivotamme kaikki luomutuotannosta, ylämaankarjasta tai ruoan alkuperästä kiinnostuneet tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme kesäkuussa. Sitä ennen tavataan myymälässä!

Valtakunnallinen tapahtumaesite tästä!

« Mene takaisin edelliselle sivulle