Tervetuloa herkullisen lihan laittajaksi

härkää, cous cous, tomaattiaHyvä liha ansaitsee hieman huolenpitoa ennen pääsyään pataan tai parilalle. Siksi olemme koonneet näille sivuille perustietoa lihasta, sen säilytyksestä, käsittelystä ja valmistuksesta.

Täältä löydät vinkkejä eri ruhonosien käsittelyyn sekä käyttöön. Olemme myös keränneet avuksesi taatusti herkullisia reseptejä.

Jos haluat jakaa tietosi tai reseptisi muiden hyvän lihan ystävien kesken, lähetä meille sähköpostia niin täydennämme sivujamme ja julkaisemme parhaat ohjeet.

Lähetä reseptisi osoitteeseen: info(a)hyvatuuli.fi


Mikä tekee ylämaankarjasta niin herkullista?

”Highland cattle maistuu herkulliselle”

Maussa yhdistyvät kiehtovalla tavalla naudan ja riistan maut niin, että maku antaa viestin, joka kutsuu maistajan metsän siimekseen, vihreille, polveileville niityille ja ahon laitaan sille kohtaa, johon ilta-aurinko laskee viimeiset säteensä.

Highland cattlen lihan maukkaus johtuu siitä, että eläin käyttää ravinnokseen hyvin monipuolisesti laidunmaan eväitä ruohosta pajukkoon ja puiden oksiin ja elää koko elämänsä ulkona.

Hienon makunsa ansiosta Highland Cattlen liha sopii erinomaisesti sellaisiin ruokiin, joissa lihan oma maku pääsee parhaimmin oikeuksiinsa.”

Heikki Hakala

Chevaliér, Chaine Du Rotisseurs