Mureat naudanfileerullat
n.8-10 rullaa
- 1 kg Hyvätuuli Highland luomu-ulkofilee
- suolaa
- minttua tai muuta yrttiä
- yrttipippuria tai mustapippuria
- valkosipulituorejuustoa tai juustoraastetta
- 2 1/2 dl ruokakermaa
- 1 rkl sinappia
- 1-2 rkl HP-kastiketta
- 2 valkosipulinkynttä
Leikkaa ulkofilee tasakokoisiksi pihveiksi ja nuiji kelmun välissä ohuiksi leikkeiksi.
Ripottele pinnalle suolaa ja minttua tai muuta yrttiä, sekä yrttipippuria.
Sivele leikkeiden pinnalle valkosipulituorejuustoa tai juustoraastetta.
Kääri leikkeet rullalle ja paista ensin saumapuoli alaspäin kauttaaltaan pintaan väri.
Nosta rullat uunivuokaan vieretysten.
Sekoita keskenään kerma ja muut jäljellä olevat ainekset. Kaada seos rullien päälle.
Kypsennä 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.
Tarjoa seuraksi vaikkapa tai valkosipuliperunoita ja papuja.