1. Sisäfilee
Parhaimmillaan pihveinä tai kokonaisena paistaen.
2. Ulkofilee
Kokonaisena paistaen, lehtipihvinä tai wieninleikkeenä.
3. Entrecote
Entrecotè-pihvit.
4. Sisäpaisti
Uunipaistina tai ohuina pihveinä. Vaatii lyhyen haudutuksen.
4. Paahtopaisti
Parhaimmillaan kokonaisena uunissa paistaen tai ohuina lehti- tai sipulipihveinä. Vaatii mureutuakseen lyhyen haudutuksen.
5. Ulko- ja kulmapaistit
Palapaisti, patapaisti, merimiespihvit sekä haudutettavat suikale-, pala- ja viipaleruoat sekä wokit.
5. Paistisuikaleet
Helpot paistisuikaleet sopivat hyvin kastikkeisiin, patoihin jne. Myynti vain pakasteena.
6. Pata- ja keittoliha
Keitetty liha, pataruoat, palapaisti pitkällä haudutuksella, karjalanpaisti tai tilliliha. Voimakkaampi lihan maku kuin arvokkaammissa osissa, mutta vaatii mureutuakseen pitkän haudutuksen.
7. Jauheliha
Vähän rasvaa sisältävä maukas perusraaka-aine kaikkeen ruoan valmistukseen. Säilyy hyvin pakastimessa, joten tilaa kerralla riittävästi. Myynti vain pakasteena.