Haikun Hyvää – suoraan tilalta

sisafilee300Haikun Hyvää – tuotteet ovat ylämaankarjan lihasta esivalmistettuja tuotteita, joiden avulla selviydyt ruoanvalmistuksesta hivenen varmemmin ja helpommin.

Tuotteissa toteutuvat Hyvätuulen arvot: valmistuksessa lihaan ei lisätä mitään, vaan valmistus toteutuu taidokkaan lihanleikkuun, modernin pakkausteknologian ja tarkoin kontrolloidun lämpökäsittelyn keinoin.

Valmistusmenetelmämme tuo hienolla tavalla esiin lihan aidon maun, joka syntyy nautojemme lajinmukaisen ruokinnan seurauksena. Lihan maussa voi aistia vivahteen luomupeltojen ja luonnonlaidunten monipuolisesta lajistosta, joista eläimet voivat syödä haluamansa kasvit.

Kuluttajalle tuotteet ovat helppoja ja onnistumisvarmoja valmistaa. Tarvitaan vain viimeinen kypsennys ja maustaminen oman maun mukaiseksi.

Meille tuottajille tuotteiden esivalmistus avaa täysin uudenlaiset mahdollisuudet hyödyntää naudan eri lihalajeja. Harvalla kuluttajalla on aikaa käyttää ruoan valmistukseen edes yhtä vuorokautta. Meille ylämaankarjan tuottajille jokaisen lihapalan taustalla on kolmen-neljän vuoden tuotantoprosessi. Niinpä hetki huolellisen valmistuksen parissa – varsinkin kun myymme itse tuotantomme suoraan kuluttajille – on viimeinen tuotannon laadun tae ja ammattiylpeyden aihe.

Lue karjankasvatuksemme taustoista!